Even voorstellen


Mijn naam is Isa-Beau van Veen en ik ben 23 jaar oud. Vanaf jongs af aan heb ik al honden en daar ben ik altijd veel mee bezig. Op de middelbare school wist ik lang niet wat voor vervolg opleiding ik wilde gaan doen. Totdat ik mijn eigen hondje kreeg, Bob (een boomer). Hij moest naar de trimsalon en aan dit beroep had ik nooit gedacht. Vanaf het moment dat hij daar was geweest wist ik het zeker, dit wilde ik later ook gaan doen!

Ik ben uiteindelijk de opleiding dierverzorging gaan doen op Terra MBO in Groningen en bij deze opleiding heb ik als specialisatie honden trimmen gekozen. In 2019 heb ik mijn diploma vakbekwaam medewerker dierverzorging gehaald en in 2020 ook mijn ABHB trimdiploma. Op dit moment ben ik nog bezig met de opleiding paraveterinair (dierenartsassistente) en de verwachting is dat ik hier in 2023 klaar mee ben.

Tijdens de opleiding heb ik goed kunnen oefenen op Bob en onze grote poedel, Puck (waar we helaas op 5 jarige leeftijd afscheid van hebben moeten nemen). Ze gingen allebei regelmatig mee naar school en stage.

Op het logo is Bob te zien, omdat hij toch altijd mijn eerste eigen hondje zal blijven! Ook zal hij regelmatig in de trimsalon zijn, samen met zijn nieuwe vriendje Theo (een labradoodle).