Even voorstellen


Mijn naam is Isa-Beau van Veen en ik ben 22 jaar oud. Vanaf jongs af aan heb ik al honden en daar ben ik altijd veel mee bezig. Op de middelbare school wist ik lang niet wat voor vervolg opleiding ik wilde gaan doen. Totdat ik mijn eigen hondje kreeg, Bob (een boomer). Hij moest naar de trimsalon en aan dit beroep had ik nooit gedacht. Vanaf het moment dat hij daar was geweest wist ik het zeker, dit wilde ik later ook gaan doen!

Ik ben uiteindelijk de opleiding dierverzorging gaan doen op Terra MBO in Groningen en bij deze opleiding heb ik als specialisatie honden trimmen gekozen. In 2019 heb ik mijn diploma vakbekwaam medewerker dierverzorging gehaald en in 2020 ook mijn ABHB trimdiploma. Op dit moment ben ik nog bezig met de opleiding paraveterinair (dierenartsassistente) en de verwachting is dat ik hier in 2023 klaar mee ben.

Bob is niet heel lang alleen geweest. Toen hij 1,5 jaar oud was, hebben we er een grote poedel bij gekregen, Puck! Tijdens mijn opleiding heb ik goed op haar kunnen oefenen. Ze kwam een week voordat de opleiding dierverzorging begon, bij ons wonen. Maar ook op Bob heb ik veel kunnen oefenen, ze zijn allebei regelmatig mee geweest voor de les of naar stage. Waarschijnlijk ziet u ze wel een keer lopen!

Bob
Puck