OVER ONS

 

 

Ik ben Jacqueline en mijn grootste passie is honden, wij hebben zelf een Golden Retriever ‘Bux’. Hij is onze tweede Golden, onze eerste was ‘Beau’ daar komt ook de naam van de trimsalon vandaan. ‘Beau’ is het franse woord voor ‘mooi’ en dat is wat ik wil bereiken met het trimmen van honden, dat ze mooi en blij de deur uitgaan.

Toen ik met ‘Beau’ voor het eerst naar de trimsalon ging dacht ik al, dat lijkt me mooi om zelf te kunnen, maar ik zag een beetje op tegen de opleiding. Maar sinds we buitenaf wonen en voldoende ruimte hebben, werd het gevoel weer sterker en heb ik in 2016 besloten de opleiding hondentrimmen te gaan doen. Het was best pittig maar ook heel leuk, tijdens mijn stage van 2 jaar heb ik heel veel honden mogen trimmen van heel klein tot heel groot. Bij mij zijn ook alle honden van harte welkom van klein tot groot en voor diverse behandelingen.

Kijk rustig verder op de website voor informatie over de diverse behandelingen en voor vragen neem gerust contact op via de mail of telefoon.